Microsoft Windows 10

Misschien raakt u er de tel een beetje door kwijt, maar het is in ieder geval zover: Windows 10 is uit. Omdat Windows 8 niet echt aan de verwachtingen voldeed, hebben vele gebruikers ervoor gekozen om het zekere voor het onzekere te nemen en het zolang mogelijk bij Windows 7 te houden. We horen sommigen onder jullie dan ook al zuchten. Waaraan kunnen we ons nu weer verwachten? We zetten het graag even voor u op een rijtje!

Om de problemen met de vorige Windows versie te vermijden, werd Windows 10 volledig gemaakt om een heel nieuwe manier. Miljoenen gebruikers van over heel de wereld gaven hun feedback. Alleen zo kon Microsoft inspelen op de noden en wensen van potentiële gebruikers, en kan optimale functionaliteit in combinatie met gegarandeerde gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd worden.

Nieuw in Windows 10

In tegenstelling tot Windows 8 dat heel wat kritiek te verduren kreeg, voelt Windows 10 heel vertrouwd aan. Vele gebruikers zullen het volgens ons fijn vinden dat het startmenu helemaal terug is. Met Windows 10 wordt het mogelijk om oude vertrouwde technieken te combineren met nieuwe apps. Je nieuwste apps kunnen namelijk naadloos geïntegreerd worden met Windows 10 dat bovendien ook constant geüpdatet wordt. En mocht u er aan twijfelen: dit besturingssysteem werkt snel en efficiënt.

Windows 10 Prijzen

In tegenstelling tot andere besturingssystemen is Windows 10 gratis voor wie reeds over een wettelijk betaalde versie van Windows beschikt en het besturingssysteem gebruikt op een PC of apparaat die voldoet aan de systeemeisen om Windows 10 te kunnen gebruiken.

Spartan Windows 10 Internet Browser

Windows 10 introduceert meteen ook Spartan: een nieuwe browser die superieure prestaties belooft. Vanaf nu bent u helemaal zeker dat u het internet helemaal aankunt. Voor wie zelf notities aan artikelen wilt toevoegen, biedt deze revolutionaire browser de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf je pc commentaar in webpagina’s weg te schrijven, en ze nadien offline te lezen. Voor wie nog twijfelt: Internet Explorer blijft naast Spartan bestaan, zo kunt u langzaam maar zeker wennen. Wij zijn in ieder geval al overtuigd: Spartan kan de vergelijking met de concurrenten Google Chrome en Mozilla Firefox zeker doorstaan, en is zelfs merkelijk sneller dan andere browsers.

Windows 10 downloaden

We zijn benieuwd naar de voordelen van Windows 10 in de praktijk. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft doet veel beloften, maar worden ze ook allemaal ingelost? Jammer genoeg zullen we nog een beetje moeten wachten. De releasedatum wordt verwacht in het 3de of 4de kwartaal van 2015!

Bekijk de video hieronder voor overzicht van de Windows 10 mogelijkheden, zoals nu al bekend.
Windows 10 Video's

Windows wil mensen helpen geweldige dingen te doen. Daarom hebben we een reeks video's gemaakt over de innovatieve wijze waarop personen Windows gebru… Meer →


Windows 10 Reserveren (gratis)

Gebruikers van Windows 7 en Windows 8 hebben al een tijdje de mogelijkheid om hun Windows versie gratis upgrade naar Microsoft Windows 10 te reservere… Meer →


Windows 10 vs Windows 8

Wat is er nieuw in Windows 10? Windows 10 ziet er op het eerste gezicht niet heel wezenlijk anders uit dan Windows 8, maar er is wel veel verbeterd: s… Meer →