Windows 10 Kopen

Wie momenteel Windows 10 wil kopen, lijkt eraan voor zijn of haar moeite. Op dit moment is er namelijk alleen een bètaversie op de markt en deze is slechts tot 15 april beschikbaar. Trouwe, maar daarom niet altijd tevreden Windows gebruikers, zullen zich waarschijnlijk afvragen of het sop de kool wel waard is, Windows 10 kopen.

Misschien is hier de reden te vinden dat Windows 10 wel een product is dat potentiële gebruikers zouden willen aankopen. De bètaversie loopt momenteel heel erg goed en biedt veel handige snufjes die alvast lijken te voorspellen dat Microsoft haar positie van marktleider in besturingssystemen terug alle eer aan doet.

Waarom Windows 10 kopen?

Wat is er dan zo bijzonder aan Windows 10 dat u het zou willen kopen? Windows verschilt in zoverre van zijn voorgangers dat het besturingssysteem niet alleen nieuwe snufjes aanbiedt, maar ook zeer goed zijn best doet om al het goede uit het verleden niet meteen overboord te gooien. Windows 10 wordt voorzien van een gloednieuwe supersnelle browser die de naam Spartan meekreeg. Bovendien werd het bureaublad voorzien van diverse nieuwe functies zoals het toevoegen van virtuele bureaubladen. Ook de verkenner werd uitgebreid met een aantal nieuwe functies. Zo zal het mogelijk zijn om een bestand in de verkenner aan de favorieten toe te voegen, en te delen. Ook zullen de iconen op het bureaublad stabieler zijn dan in vorige Windows versies. We durven hier zeker aan te zeggen dat Windows 10 er in zal slagen om mobiele functies van apps eindelijk goed te integreren met een pc. Verder worden diverse nieuwe mediaformaten ondersteund, en dat kunnen we als toekomstige eindgebruiker alleen maar toejuichen.

Windows 10 apps

De volgende apps werden ingebouwd in Windows 10, en dat lijkt ons alleen nog maar meer reden om het toekomstige besturingssysteem te willen kopen: alarmen, camera, foto’s, geluidsopnamen, help en tips, instellingen. Op het eerste zicht lijken het allemaal klassieke onderdelen van Windows zoals u het nu al kent, maar we verzekeren u: dit zijn echt grote verbeteringen. Het uiterlijk van deze apps werd volledig vernieuwd en qua prestaties kunnen de oude versies zoals we deze nu kennen, zeker niet tippen aan de vernieuwde versies.

Windows 10 te koop

Bent u helemaal overtuigd van de mogelijkheden van Windows 10 en staat u van ongeduld te trappelen om Windows 10 te kunnen kopen? Dan zult u nog even op uw honger moeten blijven zitten: Windows 10 is pas verkrijgbaar in het najaar van 2015. Trouwens met wat geluk hoeft u Windows 10 niet te kopen en kunt u uw huidige Windows 7 of 8 versie gratis updaten voor de duur van één jaar!
Windows 10 Reserveren (gratis)

Gebruikers van Windows 7 en Windows 8 hebben al een tijdje de mogelijkheid om hun Windows versie gratis upgrade naar Microsoft Windows 10 te reservere… Meer →


Windows 10 Gratis downloaden

Windows 10 is gratis! Ja, u leest het goed: Windows 10 is gratis. Voorlopig blijft het nog bij de gratis bètaversie die nog tot 15 april 2015 te down… Meer →


Windows 10 Installeren (beta versie)

Om Windows 10 (beta versie) te installeren, dient u deze eerst te downloaden. Daar staat een aantal links om Windows te downloaden. Wat gebeurt er nad… Meer →